Log in

Asset Management Danmark Konference 2022

 Lokation: Dato og tid:
 Hindsgavl Slot 29. september 2022
 Hindsgavl Alle 7 10:00-16:00
 5500 Middelfart 


Beslutningstagning i Asset Management

Deltag i Danmarks største asset management konference torsdag den 29. september 2022!

Vi har samlet nogle af de mest prominente beslutningstagere indenfor asset management for, at skabe et rum hvor du i bredere forstand kan se, hvordan andre træffer beslutninger på både det operationelle og strategiske niveau. 

Uanset hvor du arbejder eller hvilke udfordringer, du står over for, kan Asset Management Danmark Konference 2022 give dig praktisk indsigt i, hvordan asset management kan imødekomme nogle af de største problemstillinger i 2022.

Tilmeld dig allerede nu for at reservere og sikre dig en plads!

Tilmeldingen er bindende og fungerer efter først-til-mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser.

Programmet vil snart blive offentliggjort her på siden. Her vil du kunne finde information om keynote speakers, workshops, paneldebatter og meget mere.

Priser:

Medlemmer

3.500 DKK

Ikke-medlemmer

4.000 DKK

Aften arrangement (28. september).
Læs mere her

1.750 DKK
*Priserne er ekskl. moms


Keynotes

Celso De Azevedo

Ph.D., forfatter & CEO
Assetsman

Celso de Azevedo, Ph.D., er anerkendt som initiativtager til asset management i Frankrig. Han er administrerende direktør og grundlægger af ASSETSMAN, der har haft kunder i over 20 lande siden 2001. Han er professor på ingeniørskoler, han er grundlæggeren af ​​IFRAMI (French Institute of Industrial and Infrastructure Asset Management), formand for den franske standardiseringskommission for asset management ISO 55000 ved AFNOR, medlem af GFMAM og fellow ved the Institute of Asset Management.


Præsentationer

Anders Vikkelsø

CEO, NEXEL 
Senior Vice President, ANDEL

Anders Vikkelsø er CEO i Nexel A/S og Senior Vice President i den danske energikoncern Andel. Nexel A/S er en servicevirksomhed i Andel-gruppen, der leverer driftsydelser til elnetselselskaberne Cerius A/S og Radius Elnet A/S. Tjenesterne omfatter asset management, kundeservice, netdrift og vedligehold, netovervågning, netkonstruktion, intelligent målerdatastyring og ekstern entreprenørstyring. Anders Vikkelsø har tidligere, som øverste chef i Radius, været initiativtager og ansvarlig for implementering af asset management.


Ole Fritz Adeler

Forsyningsdirektør / Teknisk direktør
HOFOR

Ole Fritz Adeler er forsyningsdirektør i HOFOR med ansvar for 8 vandselskaber og 8 spildevandsselskaber, et driftsbudget på 400 mio. DKK og et investeringsbudget på ca. 1,4 mia. DKK gående mod over 2 mia. DKK i 2023. 

Igennem de sidste 10 år har Ole Fritz Adeler ligeledes deltaget i bestyrelsesarbejder, hvor fokus har været på den strategiske sparring og vejledning i de respektive bestyrelser blandt andet i CLEAN, Den Danske Vandklynge, DI-Vand og i HOFOR, samt deltagelse i diverse advisory boards, f.eks. DTU.


Workshops


Aften arrangement d. 28. september

Jens Balle

Forfatter, foredragsholder og specialist i adfærdsdesign

Jens Balle har siden 2004 beskæftiget sig med adfærdsøkonomi, nudge, adfærdsdesign, investorpsykologi, gamification og andre koncepter, omkring den måde vores hjerne behandler data. Han er forfatter af bogen Hulemænd i habitter og tilbyder kurser, foredrag og rådgivning.

Jens vil holde et mindre foredrag på vores aften arrangement aftenen inden konferencen. Foredraget vil omhandle beslutningsprocesser, og hvordan det rationelle mennesker træffer beslutninger, ift. hvordan vi rent faktisk træffer beslutninger. Arrangementet inkluderer aftensmad og overnatning på Hindsgavl Slots dejlige værelser, hvor man er garanteret en behagelig og god søvn inden konferencen starter klokken 10 den 29. september 2022.

Aften arrangementet kan tilvælges ifbm. køb af adgang til konferencen for 1.750 DKK.

På konferencen får du

  • Opdatering på de nyeste trends og tendenser indenfor asset management.
  • Indblik i hvordan asset management bliver brugt i mange forskellige sammenhænge, både i danske, udenlandske, private og offentlige virksomheder.
  • Inspiration til hvordan man træffer de rigtige asset management beslutninger
  • Indsigt i projekter, løsninger, systemer og best-practices fra kollegaer og eksperter.
  • Mulighed for at netværke med asset management kollegaer på tværs af brancher og organisationer.

Tilmeld

Email: post@amdanmark.org

Addresse:
Diplomvej 372
2800 Kgs. Lyngby
C/O Reliasset A/S
Powered by Wild Apricot Membership Software