Menu
Log in


Log in

Asset management - Auditering op i mod ISO 55001:2024

  • 25 Feb 2025
  • 10:00
  • 26 Feb 2025
  • 17:00
  • Gøteborg Plads 1, 2150 Nordhavn
  • 25


For tilmelding til kurset bedes du benytte følgende link: https://www.ds.dk/da/ydelser/kurser/asset-management-auditering-op-mod-iso-55001-2024.

Som medlem af Asset Management Danmark har du muligheden for at spare 10%. For at opnå dette skal du skrive i bemærkningsboksen, at du er medlem af Asset Management Danmark. 

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse af audit op mod standarden for asset management ISO 55001:2024 og træning i, hvordan du kan auditere baseret på god praksis og ISO 19011:2018 Vejledning i auditering af ledelsessystemer. 

Oversigt over kurset 

Dette kursus udbydes i samarbejde med Asset Management Danmark og medlemmer af udvalget i Dansk Standard, der har været med til at opdatere og revidere standarden. 

På kurset får du en grundig introduktion til god praksis for audit i alt lige fra planlægning til eksekvering, interview, opsamling af beviser til endelig rapportering. Kurset bygger på undervisernes solide erfaring, god og bedste praksis samt officielle tolkningsdokumenter. 

Over kursets to dage får du en dybdegående forståelse af principperne i asset management samt de nødvendige færdigheder og værktøjer til at udføre effektive audits.

Du får indsigt i ISO 55001:2024, herunder dens struktur, krav og implementering, og lærer, hvordan standarden kan forbedre din organisations arbejde med asset management. Du opnår praktisk erfaring i at planlægge, udføre og rapportere audits og forstå auditprocessens faser samt blive fortrolig med effektive auditværktøjer og -teknikker. 

Som auditor vil du lære at bidrage værdifuldt til din organisations kontinuerlige forbedring, giver indsigter til procesejere og ledelse samt blive en nøgleperson med ekspertise i en globalt anerkendt standard. 

Kurset veksler mellem korte oplæg, øvelser og praktisk træning baseret på realistiske cases. 

Det får du ud af kurset

  • Metoder og værktøjer til at levere audit i høj kvalitet, hvor du bidrager til at identificerer risici og forbedringsmuligheder. 
  • Auditeringsfærdigheder 
  • Vurdering af overensstemmelse ift. ISO 55001
  • Forståelse for, hvordan intern audit kan anvendes som værktøj til løbende forbedring af organisationens processer og ledelsessystem for asset management. 

Email:    post@amdanmark.org

Telefon: 3333 9808

Addresse:
Diplomvej 372
2800 Kgs. Lyngby
C/O Reliasset A/S
Powered by Wild Apricot Membership Software